Huber Spine Force

Uređaj za jačanje dubokih mišića kralješnice

PRIMJENA

PRIMJENA

PRIMJENA

NAČIN RADA

NAČIN RADA

NAČIN RADA

NAČIN RADA

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

HUBER SPINE FORCE

 

Uređaj za jačanje kralješnice, ravnotežu, koordinaciju, kontrolu pokreta...

- sprječava nastajanje bolova u leđima i bori se protiv njih svojim globalnim, harmoničnim stimulacijama i jačanjem dubokih mišića

 

- pomaže starijim osobama da očuvaju ili vrate mladenački izbalansirane pokrete tijela pomoću usmjerenih kretnji i laganih vježbi

 

- neophodan je osobama koje dan provode u sjedećem položaju, koje žele održati tonus i snagu mišića i ponovno postići pravilno držanje tijela

 

- novi oblik rehabilitacije. Njegov globalni pristup odlično je prilagođen raznim fiziološkim situacijama. Jednom jedinom vježbom može se stimulirati preko 80 mišića.

 

- nezamjenjiv je sportašima: optimizira rezultate, pomaže u kontroli pokreta i povećava pokretljivost tijela

Mjesta u kojima će se Huber savršeno uklopiti: fizioterapeutski centri, rehabilitacijski centri, sportski klubovi, klinike sportske medicine, fitness centri, beauty centri...

Huber cijelo tijelo stavlja u neravnotežu kako bi se što bolje ponovno uspostavila ravnoteža

 

 

- vježbe za duboke (osnovne) mišiće kako bi se ojačala leđa, ali i cijelo tijelo

 

- kroz sve vježbe dolazi do prasta fleksibilnosti i snage kralješnice, ali i cijelog tijela

 

- razvojem koordinacije jača i svjesnost o tijelu i njegovim mogućnostima

VAŠ OSOBNI TRENER

 

Huber je sofisticiran uređaj, ali  vrlo jednostavan za korištenje. Njegov dizajn i mogućnosti donose izvandredne rezultate. Ovaj uređaj može ojačati duboke mišiće  kralješnice i koordinirano izvježbati noge, ruke, stražnjicu i trbuh.

Huber tretira cijelo tijelo kao jednu jedinstvenu cjelinu. Njegova motorizirana platforma daje brojne mogućnosti za unikatne vježbe koje optimiziraju motoričku koordinaciju, stimuliraju ravnotežu i poboljšavaju držanje tijela. U svijetu sporta ove karakteristike nadopunjuju učinak vježbanja, postižu se savršeni pokreti i sasvim sigurno poboljšavaju dostignuća. U borilačkim sportovima naglasak se stavlja na podršku mišićima i njihovo ojačavanje , dok su simetrija, statično-dinamičke vježbe i zaštita koljena najbitniji za skijanje i klizanje. Drugim riječima, svaka specijalnost ima svoje fokuse.

 

Programi i funkcije Hubera svestrani su i omogućuju korisniku individualizirano vježbanje utemeljeno na ranijoj identifikaciji snage i slabosti osobe i predefiniranim ciljevima.  Može se reći da je Huber Vaš osobni trener.

 

Da bi se ostvarili svi ovi zahtjevi, uređaj mora biti u potpunosti podređen osobi. Dizajn Hubera korak je u tom smjeru. On  omogućava stvaranje individualne procjene koordinacije, držanja i  snage osobe.  Mobilna platforma kreira neravnotežu i tako dozvoljava provoditelju tretmana uvid u tijelo osobe u pokretu, stvaranje detaljne dijagnoze i prilagođavanje tretmana tim karakteristikama. Uređaj je vrlo jednostavan za korištenje pa sam korisnik može kreirati svoj program već od drugog tretmana.

 

Inteligentni rukohvati

Rukohvati su ergonomični, opremljeni senzorima koji u stvarnom vremenu analiziraju napore guranja i vučenja korisnika. Prilagođeni su svim oblicima i veličinama tijela.

Osnovne i interaktivne funkcije

Huber procjenjuje spremnost korisnika koordinirajući pokrete desne i lijeve strane tijela kako bi se postigao željeni cilj. Korisnik uči kako se kretati u nestabilnom okruženju (mobilna platforma i stup).

Pokretni stup

Okomito kretanje stupa dopunjuje oscilacije platforme čime se pojačava globalna stimulacija mišića i kreira vježba za cijelu grupu mišića. Kretanje stupa može se prilagoditi na samom početku tretmana kako bi odgovaralo tjelesnoj težini korisnika.

Oscilirajuća platforma

Patentirana motorizirana platforma s podesivim amplitudama, brzinom i smjerovima rotacija postavlja korisnika u stalnu neravnotežu čime se omogućuje korekcija stava tijela od glave do pete.