Endermologie je LPG tehnika koja u sebi obuhvaća terapijsku i estetsku njegu tijela i lica uređajima Cellu M6, Lipo M6 i Lift M6.

Tretmanske glave uređaja nježno zahvaćaju tkivo kože i tretiraju ga na potpuno prirodan način principom mehano-stimulacije. Mehanostimulacija je mehanička stimulacija na površini kože koja šalje signale duboko u stanice kako bi se isprovocirao fiziološki odgovor. (npr. aktiviranje proizvodnje kolagena i elastina ili otpuštanje masti iz adipocita) Endermologie metodom mogu se tretirati različita područja kože s vrlo širokim rasponom primjene.

Dvije jedinstvene, patentirane LPG tehnologije – Roll i Lift

Roll tehnologija

 

Dva nezavisna motorizirana valjka (LPG patent) nježno uvlače i tretiraju kožu svojim različitim vrstama rotacija, ovisno o cilju koji se želi postići. Dubina i raznovrsnost rotacija utječe na celulit, masno, edematozno i fibrozno tkivo, opekline, ožiljke i čitav niz ostalih problema.

 

Lift tehnologija

 

Lift tretmanske glave (LPG patent) svojim mikropulsiranjem direktno stimuliraju kožu. Ovisno o frekvenciji pulsiranja i odabranoj snazi uvlačenja tkiva Lift glave stvaraju različite vrste stimulacija za određene terapeutske ili estetske ciljeve. Ovom tehnikom mogu se tretirati različiti tipovi tkiva – fibrozno, edematozno, ožiljasto, naborano, nježno i krhko tkivo.