Bolovi u leđima

Uglavnom mehaničke prirode, bolovi u leđima imaju brojne uzroke i mogu se pogoršati s vremenom. Sjedilački način života, stres, višak kilograma, nepravilno držanje, stalno stajanje ili sjedenje neke su od loših navika koje pridonose bolovima u leđima. Brzo liječenje potrebno je kako se bol ne bi pogoršala.

Huber®

Zahvaljujući rasponu varijacija pokreta na platformi i rukohvatima s ugrađenim senzorima snage, Huber 360® EVOLUTION krhkim leđima pomaže vratiti snagu i fleksibilnost. Uređaj jača površinske i dubinske mišiće koji su nužni za održavanje pravilnog držanja. Istodobno poboljšava i fleksibilnost kako bi se kralješnici vratila pokretljivost

Medical Endermologie®

Uz HUBER® 360 EVOLUTION vježbe, medical endermologie® (koju izvodi educirani terapeut) mobilizira tkivo i potiče cirkulacijske izmjene kako bi se oslobodila napetost i smanjila ukočenost. Ovaj ugodan i prirodan tretman vraća pokretljivost zglobova, a istovremeno značajno smanjuje bol.

@ Copyright 2019, Alerion d.o.o. - ovlašteni distributer francuske tvrtke LPG Systems za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalnih estetskih i terapijskih uređaja, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.