ENDERMOLOGIE® prirodno bezbolno sigurno

Za razliku od mnogih tehnika prisutnih na tržištu ljepote, LPG® endermologie nudi 100% prirodnu alternativu: stimulaciju uspavane stanične aktivnosti unutar naše kože kojom se bori protiv svih nelijepih tragova na tijelu – bora, opuštene kože, lokalizirane masnoće, celulita…

Mehanička stimulacija nazvana endermologie® prirodno i bezbolno budi uspavane stanice.

Nakon više od 30 godina iskustva i znanstvenih istraživanja, LPG® je kreirao novi patent koji sve ove prirodne mehanizme obuhvaća i koristi u jednom tretmanu.

Ljepota koja dolazi iznutra...
...za tijelo

Novi LPG® patent (valjak i motorizirani zalistak u kombinaciji sa sekvencijalnim uvlačenjem tkiva) istovremeno djeluje na otpuštanje tvrdokornih lokaliziranih masnoća i na kvalitetu kože (zategnutost, celulit) i omogućuje djelovanje izravno na adipocite prisutne u našem hipodermisu (stanice za mršavljenje) i na fibroblaste prisutne u našem dermisu (pomlađujuće stanice). Tretman od 360 ° koji prekida dilemu - mršavljenje ili zatezanje - i nudi oboje u jednom tretmanu.

...i za lice

Motorizirani zalisci tretmanske glave djeluju poput prave kožne gimnastike kože i pobuđuju prirodnu sintezu esencijalnih pomlađujućih tvari u koži. Ovakva stimulacija pomaže fibroblastima (stanicama pomlađivanja) povećati proizvodnju kolagena (čvrstoća), elastina (gipkost) i hijaluronske kiseline (volumen i hidratacija) prirodno prisutne u našoj koži.

Prirodna ljepota i anti-aging ritual

Već više od 30 godina LPG® svoje vrhunske uređaje čini dostupnima muškarcima i ženama koji žele ostati lijepi, a koji su zahtjevni kad je u pitanju njihovo zdravlje. Endermologie® tretmani u potpunom su suglasju sa zdravim načinom života i savjetuje se koristiti ih iz istih razloga iz kojih koristimo uravnoteženu prehranu ili smo redoviti u sportskim aktivnostima. Izabrati endermologie® kao dio života znači odabrati inteligentan, odgovoran i zdrav način života usmjeren na očuvanje Vašeg tijela i lica od promjena koje dolaze s godinama.

@ Copyright 2019, Alerion d.o.o. - ovlašteni distributer francuske tvrtke LPG Systems za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalnih estetskih i terapijskih uređaja, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.