ENDERMOLOGIE® TRETMANI LICA Vidljivi rezultati nakon samo jednog tretmana
Zaglađivanje bora

Nakon 25. godine života, bez obzira na životne navike, proizvodnja kolagena, elastina i hijaluronske kiseline se smanjuje. Koža je sve opuštenija i počinju se stvarati bore, najviše na licu, vratu, dekoletu i rukama. Patentirana LPG® tretmanska glava svojim snažnim stimulacijama reaktivira proizvodnju novog kolagena i hijaluronske kiseline i sintezu elastina. Rezultat je lice s vidljivo smanjenim borama ili bez njih.

Pročišćavanje tena

Stres, zagađenje, nedostatak sna i duhan neki su od faktora koji  koži daju umoran, zagasiti ten. Venska i limfna cirkulacija se usporava,a nakupljaju se toksini. Koža gubi sjaj, a ten postaje beživotan.

Patentirana LPG® tretmanska glava svojim mikropulsacijama koži daje potrebne stimulacije koje nježno eksfoliraju i oksigeniraju kožu i potiču mikrocirkulaciju kako bi se poboljšao i ujednačio ten.

Zatezanje i učvršćivanje kože

Koža s vremenom gubi čvrstoću i zategnutost, nazolabijalne bore postaju sve dublje, a kapci se spuštaju. Lice dobija sve opušteniji, ostarjeli izgled.

Patentirana LPG® tretmanska glava svojim stimulacijama na prirodan način reaktivira proizvodnju esencijalnih potpornih vlakana - kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, čime se postiže trenutačan i dugotrajan lifting učinak.

Smanjivanje podbratka

Podbradak djeluje vrlo nelijepo, a dobijaju ga i žene i muškarci bez obzira na godine. On mijenja cjelokupni izgled lica, a nastaje nakupljanjem masnog tkivaili kao posljedica opuštanja kože zbog smanjene sinteze prirodnih kolagenih i elastinskih vlakana.

Posebno podešena patentirana LPG® tretmanska glava stimulira adipocite na učinkovito otpuštanje masnoća u tom predjelu. Ova tehnika pomaže i u remodeliranju kontura lica svojim djelovanjem za zatezanje i učvršćivanje kože.

@ Copyright 2019, Alerion d.o.o. - ovlašteni distributer francuske tvrtke LPG Systems za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalnih estetskih i terapijskih uređaja, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.