LPG medical

Od početaka svog postojanja i kroz svoju najsuvremeniju tehnologiju, LPG® Systems posvetio se prirodnim tretmanima koji djeluju na stanice, tkivo, zglobove i mišiće i snažno djeluju na njihov oporavak i zdravlje.

LPG®  vrlo usko surađuje s medicinskim djelatnicima iz mnogih specijalnosti kako bi razvio tretmanske protokole namijenjene brojnim područjima djelovanja: teškim opekotinama, senologiji, gerijatriji, angiologiji, ortopediji, ginekologiji itd.

Tehnologije koje LPG®  koristi nježne su, bezbolne i neinvazivne, a stalno se usavršavaju kako bi klijentima osigurale cjelovitu njegu i učinkovitu rehabilitaciju.

 

Dvije tehnologije... Medical Endermologie®

Tehnologije uređaja CELLU M6® ALLIANCE i MOBILIFT M6®, u rukama profesionalaca, certificiranih LPG®  medical terapeuta, mogu tretirati većinu problema vezivnog tkiva (opekotine, ožiljke, fibroze i td.), probleme s ciruklacijom i patologije mišića (lezije, kontakture i td.) bezbolno i prirodno, bez ikakvih nuspojava.

 

Ovi tretmani značajno smanjuju fizičke znakove i simptome bolesnih stanja (poput eritema, boli, gubitka pokretljivosti zglobova, napetosti mišića, ukočenosti...) kako bi se otvorio put za brzi povratak u aktivni život.

Huber 360® Evolution

Uređajem Huber 360® EVOLUTION terapeuti mogu tretirati više od 90% konvencionalnih poremećaja. Njegovo korištenje pomaže u problemima sa zglobovima, koljenima, kukovima, ramenima i leđima.

Neurofizički trening jedinstveni je trening koji u sebi objedinjuje i fizičke i kognitivne vještine. Tretmani su učinkoviti, motivirajući i zabavni. Sam uređaj u sebi ima integriranu funkcionalnu procjenu sa sedam referentnih testova i nudi kompletan i individualizirani izvještaj u pdf formi.

Huber 360® EVOLUTION opremljen je snezorima snage unutar motorizirane platforme i ručki, a nudi sveobuhvatne programe fizičke rehabilitacije unutar četiri temelja svakog kretanja:

 

- Fleksibilnost i pokretljivost:

Ciljane vježbe klijentima pomažu pacijentima povećati raspon njihovih pokreta. Huber 360® EVOLUTION na siguran način mobilizira zglobove i brzo ublažava bol.

 

- Dinamičko jačanje:

Povratne informacije na zaslonu pacijentima pomažu poboljšati snagu i bolje koordinirati pokrete. Huber 360® EVOLUTION razvija površinske i dubinske mišiće.

 

- Pravilno držanje i ravnoteža:

Vježbe ravnoteže pacijentima pomažu u vraćanju ravnoteže i oni postaju samopouzdaniji na nogama. Huber 360® EVOLUTION ispravlja držanje i poboljšava stabilnost.

 

- Otpornost:

Dinamičke vježbe prilagođene fizičkom stanju pacijenata za povećanje njihove izdržljivosti. Huber 360® EVOLUTION modificira BMI i poboljšava kardiovaskularni sustav.

Indikacije...

@ Copyright 2019, Alerion d.o.o. - ovlašteni distributer francuske tvrtke LPG Systems za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalnih estetskih i terapijskih uređaja, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.