Ožiljci i opekotine

Ukoliko se ništa ne poduzme, ovaj prirodni proces može stvoriti stvarnu barijeru unutar kože koja utječe na staničnu razmjenu. Osim svog ružnog izgleda, ožiljak tada može stvoriti i funkcionalne probleme: na primjer, ograničenje raspona pokreta, nanošenje boli ili ometanje rada pojedinih organa.

Medical Endermologie®

Medicinska tehnika endermologie® za drenažu i defibroziranje omogućuje bezbolan rad na ožiljcima i opekotinama u ranoj fazi. Prvo, pomaže eliminirati toksine tako da učinkovito isušuje tkivo i sprječava stvaranje ožiljnih adhezija povezanih s fibrozom. Ovaj tretman potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina koji tada ubrzavaju proces ozdravljenja kako bi se olakšala bol i vratila pokretljivost.

Zahvaljujući medicinskim endermologie® tretmanima moguće je raditi na svim vrstama ožiljaka i spriječiti potrebu za dodatnim operativnim zahvatima.

- nedavni ožiljci koji i dalje pokazuju znakove upale

- stari ožiljci

- kirurški ožiljci ili ožiljci kao posljedica trauma

- opekline, čak i nakon transplatacije kože

- ožiljci nakon carskog reza

- skleroderma

@ Copyright 2019, Alerion d.o.o. - ovlašteni distributer francuske tvrtke LPG Systems za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalnih estetskih i terapijskih uređaja, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.