Tretmani prije i nakon operacija

Operacija kod pacijenata kreira strah i tjeskobu, a samo je početak dugotrajnog procesa zacjeljivanja.

Prvo što je potrebno je psihološka i fiziološka priprema prije operacije, zatim sama operacija i na kraju postoperativni oporavak. Kako bi vam pomogao u ovom procesu, LPG je razvio LPG ACTIVE LIFE pre i post-operativni program njege stvoren u suradnji s kirurgima, specijalistima bolničke rehabilitacije i fizioterapeutima. Zahvaljujući kombiniranoj uporabi medicinskih tehnika endermologie® i HUBER®, LPG ACTIVE LIFE nudi sveobuhvatnu, personaliziranu njegu pacijenata za veću udobnost, ali i za bržu i učinkovitiju rehabilitaciju.

LPG rješenja

Medical Endermologie®

Prije operacije medicinska tehnika endermologie® pomaže pripremiti i omekšati kožno tkivo kako bi se ograničile nuspojave i komplikacije, olakšao postupak i na taj način maksimizirao uspjeh operacije. Nakon operacije, drenažni učinak liječenja omogućava brže ublažavanje edema i modrica od operacije. Istodobno, LPG tretmanska glava potiče stanice dermisa (fibroblaste) koži vratiti gipkost i elastičnost, pospješuje zacjeljivanje i oporavak raspona pokreta. Ovaj prirodni i bezbolan tretman nema nuspojava.

Huber®

Zahvaljujući opsegu varijacija pokreta na platformi i različitim integriranim programima, HUBER 360® EVOLUTION omogućava trening pokretljivosti zglobova i preventivno jačanje mišićnog lanca prije operacije kako bi se optimizirali ciljevi fizičke rehabilitacije.

 

Nakon operacije, HUBER 360® EVOLUTION tretmani rehabilitacije pomažu u vraćanju izgubljene fleksibilnosti, poboljšanju stabilnosti (poboljšanjem težine pacijenta), te razvijaju raspon pokreta kako bi pacijenti stekli neovisnost i ponovno započeli vježbati.

@ Copyright 2019, Alerion d.o.o. - ovlašteni distributer francuske tvrtke LPG Systems za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalnih estetskih i terapijskih uređaja, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.