Smanjenje masnih naslaga

LPG uređajima moguće je smanjiti masne naslage na specifičnim dijelovima tijela koje su uglavnom otporne na dijetu i vježbanje - ruke, leđa, trbuh, struk, bedra, itd.

Tretmani celulita

90% žena ima problema s celulitom, bez obzira na to jesu li mršave ili punije. On je rezultat nakupljanja masnoće u adipocitima i zadržavanja vode u tijelu. LPG izrazito uspješno djeluje na celulit, smanjuje ga i miče u potpunosti, a istovremeno djeluje na zatezanje i oblikovanje tijela.

Zatezanje kože

Zbog promjena u težini, trudnoće, starenja i ostalih faktora koža postepeno gubi svoju zategnutost i čvrstoću. Iako se koža opušta po cijelom tijelu, određena područja su sklonija opuštanju - unutrašnja strana bedara, trbuh, ruke, itd.. LPG tretmani uspješno zatežu i učvršćuju kožu koja ponovno poprima mladenački izgled i konture.

Drenaža nogu

Simptomi kao što su teške i bolne noge ili otečena stopala i zglbovi rezultat su usporene cirkulacije krvi i limfe. U tijelu se nagomilavaju toksini i otežavaju normalno funkcioniranje tijela. LPG tretmani drenaže svojim djelovanjem na tkivo i cirkulaciju uspješno rješavaju te probleme i noge su ponovno lagane, bez suvišne vode.

Well-being tretmani

Tretmani relaksacije koji smanjuju mišićnu napetost, dreniraju tijelo i oslobađaju ga suvišne vode, stimuliraju adipocite, fibroblaste i ostale stanice odgovorne za mladu, zategnutu, lijepu kožu i vitku figuru.

@ Copyright 2019, Alerion d.o.o. - ovlašteni distributer francuske tvrtke LPG Systems za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalnih estetskih i terapijskih uređaja, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.